Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با اشاره به بعضی از اقدام‌های انجام‌شده و افق‌های پیش‌رو برای توسعه‌ خدمات و سرمایه‌گذاری‌ها گفت: توسعه سرمایه‌گذاری‌ها، زیرساخت رشد خدمات به بازنشستگان و خانواده آنهاست. 

به گزارش شانا به نقل از صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، عبدالحسین بیات در آستانه روز خانواده و بازنشستگان، به بعضی از اقدام‌های انجام‌شده و افق‌های پیش‌ رو برای توسعه خدمات و سرمایه‌گذاری‌ها اشاره کرد و گفت: در یک سال گذشته متناسب‌سازی مستمری طی دو مرحله (سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰) اجرایی و مبالغ پرداختی مربوطه از محل سود به‌دست‌آمده از شرکت‌های سرمایه‌گذاری صندوق‌ها پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: کارکنان معزز صنعت نفت مانند دوران پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، سازندگی، گذر از تحریم‌ها و مقاومت، در فرایند توسعه و آبادانی کشور که هم‌اکنون نیز جاری است همواره در صف اول جبهه انقلاب اسلامی‌ حضور داشته و خواهند داشت.

رئیس هیئت رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت افزود: اکنون جمع زیادی از این عزیزان در مقام پیشکسوتان این صنعت گذر تجربه می‌کنند، بنابراین به یقین منشأ رشادت‌ها و خلاقیت‌های این عزیزان در گذر از مقاطع تاریخی یادشده محصول پرورش، آموزش و ارزش‌های دینی و ملی خانواده‌ها به‌عنوان کانون تربیت سرمایه‌های انسانی است، از این رو به شایستگی روز ۲۵ ذی‌الحجه در تقویم کشورمان با توجه به نزول آیه مبارکه «هَلْ أَتَی...» به‌عنوان روز خانواده و بازنشستگان نام‌گذاری شده است.

بیات تصریح کرد: صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت در یک سال گذشته توفیق آن را داشته که نسبت به اموری مهم مانند متناسب‌سازی، مستمری و مقرری سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، بازگشایی تسهیلات وام مسکن، افزایش وام‌های قرض‌الحسنه، اهتمام جدی برای مسائل درمانی و برخی امور خدماتی مشخص در حد مقدورات قانونی، اما با حداکثر شتاب ممکن انجام وظیفه کند.

وی گفت: در حوزه سرمایه‌گذاری نیز مفتخریم که به اتفاق همکاران متخصص در حوزه فنی و اقتصادی برنامه‌های شورای عالی پروژه‌ها را به‌گونه‌ای تنظیم و پیگیری کنیم که در افق ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ شاهد بهره‌برداری از طرح‌های با سوددهی بالا برای گروه اقتصادی صندوق‌ها باشیم زیرا نفع سرمایه‌گذاری زیرساخت توسعه خدمات به بازنشستگان و خانواده آنهاست.

منبع: شانا

کلیدواژه: عبدالحسین بیات صندوق بازنشستگی صنعت نفت بازنشستگان صنعت نفت صندوق های بازنشستگی صنعت نفت سرمایه گذاری ها صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۵۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدماتی که صندوق صعب‌العلاج به بیماران تالاسمی ارایه می دهد

محمداسماعیل کاملی، به خدمات تحت پوشش بیمه سلامت برای بیماران تالاسمی اشاره کرد و افزود: از پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج نیز برای این بیماران برخی خدمات رایگان بوده که شامل تزریق خون به بیماران تالاسمی، خدمت MRIT۲، هزینه پمپ دفروکسامین، هزینه عمل جراحی اسپلنکتومی کامل یا ناقص، فیلترخون، تزریق دفروکسامین، یکسری از آزمایشات مرتبط با بیماری و عوارض تزریق خون، چند قلم از داروهای تخصصی (برابر فهرست ابلاغی)، هزینه آزمایشات مرحله اول و دوم تشخیص پیش از تولد جنین در زوج‌های تالاسمی مینور است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: با تشکیل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، بیماران دارای تالاسمی نشان دار شده و می‌توانند از مزایای صندوق بهره مند شوند.

وی تاکید کرد: مزایای صندوق شامل آزمایش (۲۶ کد خدمت)، خدمات بستری، پرتو پزشکی، خدمات پزشک، سنجش تراکم استخوان، خدمات روانشناسی، توانبخشی (۴ کد خدمت) و ویزیت (۸ گروه تخصصی) است.

کاملی ادامه داد: در ضمن مبلغ تحت پوشش صندوق به ازای هر بیمار برای خدمات دندانپزشکی در سال ۱۴۰۲ معادل ۸۷ میلیون و ۴۸۰ هزار ریال است که سالانه مبلغی به آن افزوده خواهد شد.

وی اظهار داشت: نکته قابل توجه اینکه بیماران منتسب به نشان تالاسمی می‌توانند با رعایت ضوابطی، از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج با ارائه مدارک و مستندات به ادارات کل استانی و پس از بررسی و طرح و تأیید در کمیته‌های مربوطه بهره مند گردند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • خدماتی که صندوق صعب‌العلاج به بیماران تالاسمی ارایه می دهد
  • خدمات صندوق صعب‌العلاج برای بیماران تالاسمی
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • مهمترین اخبار ۱۸ اردیبهشت/طرح جدید پلیس به عابران پیاده رسید
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است