Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت‌ رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت در نشست برخط با دست‌اندرکاران صندوق‌ها در کشور، به‌طور ویژه، وضع مدت‌زمان بازپرداخت هزینه‌های درمان بازنشستگان را بررسی کرد و گفت: بازپرداخت هزینه‌های درمان بازنشستگان در کمترین زمان ممکن همراه با استانداردسازی خدمات ضروری است.

به گزارش شانا به نقل از صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، عبدالحسین بیات، رئیس هیئت‌ رئیسه صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت، در نشستی با مدیران مناطق هشت‌گانه صندوق‌ها، گفت: هدف از ایجاد نمایندگی‌ها، خدمات‌رسانی مطلوب به کارکنان، بازنشستگان و بازماندگان ارجمند است از این رو، چنانچه «سازمان‌دهی» دچار اختلال باشد، به معنای مختل ‌شدن فرآیند «خدمات‌رسانی» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان‌دهی موضوعی اساسی برای مدیریت به‌شمار می‌رود و عامل ایجاد روابط درست میان فعالیت‌ها برای دستیابی به اهداف سازمانی است. در سازمانی مانند صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت که با ارباب‌رجوع در ارتباط است، بحث «سازمان‌دهی» اهمیت بیشتری می‌یابد و این موضوع به‌طور نظام‌مند در «کاهش کار اضافی»، همچنین «بهبود بهره‌وری» مؤثر است. نخستین مزیت سازمان‌دهی «هماهنگ کردن فعالیت‌ها» و «تنظیم منابع» است از این رو، افزایش سازمان‌دهی با روش‌های کارآمد، برای سازمان صندوق‌ها که افق سرآمدی را همچون «صنعت نفت ۱۴۰۴» در پیش دارد، ضروری است.

رئیس هیئت‌ رئیسه صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت تأکید کرد که تحقق سازمانی استاندارد، چابک و اثرگذار، همراه با وحدت رویه و هماهنگی میان اجزا در گرو اصل سازمان‌دهی و برنامه‌ریزی است.

جذب نیرو در چارچوب آیین‌نامه منابع انسانی

بیات درباره اهمیت منابع انسانی، گفت: رضایت شغلی منابع انسانی شاغل در بخش خدمات صندوق‌ها، مانند و هم‌ردیف حوزه سرمایه‌گذاری، بااهمیت و اثرگذار است، زیرا رضایت درون‌سازمانی، ارائه خدمات مطلوب و استاندارد را در پی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه جذب سلیقه‌ای منابع انسانی ممنوع است، افزود: جذب واقع‌بینانه و اصولی کارکنان، متناسب با قابلیت‌های فردی و ویژگی‌های شغلی، از مهم‌ترین مأموریت‌های حوزه منابع انسانی صندوق‌هاست از این‌ رو، در نخستین فرصت، نسبت به تهیه «آیین‌نامه یکپارچه‌ جذب نیرو» اقدام شود تا با ترسیم اصولی مستحکم، جذب‌های احتمالی نیرو در چارچوبی فنی و منطقی شکل گیرد.

ضرورت توسعه آموزش‌های سازمانی

رئیس هیئت‌ رئیسه صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت با بیان اینکه «آموزش» فرآیندی مداوم و ارزش‌آفرین است، گفت: پس از نظام جذب، نظام بهسازی، رکنی تأثیرگذار برای توسعه و بهره‌وری سازمان است از این ‌رو، وقتی کارمندان از دانش و مهارت کافی و روزآمد برخوردار باشند، وظایف و کارها در زمان مقرر و به‌درستی انجام می‌شود.

تکریم ارباب رجوع

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت با اشاره به ویژگی‌های مراجعه‌کنندگان به نمایندگی‌های صندوق‌ها، گفت: افرادی که به نمایندگی‌ها مراجعه می‌کنند، همکاران پیشکسوت ما هستند، از این رو طبق باورهای اعتقادی و ارزش‌های انسانی، تکریم و احترام به این عزیزان، وظیفه همه ماست. داشتن سعه‌ صدر و خوش‌رویی در ارتباطات با مراجعه‌کنندگان، برای کارمندان ضروری است و رفتاری را داشته باشیم که در موقعیت مشابه از دیگران انتظار داریم.

وی افزود: در حوزه خدمات‌رسانی نیز «مبارزه با فساد» و «شفاف‌سازی» اجتناب‌ناپذیر است؛ در کنار مقوله مبارزه با فساد، اجرای درست و کامل بخشنامه و مقررات نیز ضروری است. قوانین و مقررات و ابلاغ‌ها، به‌ویژه در حوزه بازپرداخت‌های درمان بازنشستگان ارجمند، باید بدون کم و زیاد و طبق ضوابط اجرا شود.

بررسی ویژه زمان بازپرداخت هزینه‌های درمانی

رئیس هیئت ‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت در خلال گزارش رؤسای مناطق، به‌طور ویژه، آخرین وضع مدت‌زمان بازپرداخت هزینه‌های درمان بازنشستگان را بررسی کرد و گفت: به‌زودی باید زمان بازپرداخت هزینه‌های درمان استاندارد شود؛ این، وعده ما به بازنشستگان است.

بیات افزود: ایجاد صف انتظار طولانی برای بازپرداخت هزینه‌های درمان، برازنده صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت و مخاطبان آن نیست، البته امیدواریم این فرآیند با تثبیت دولت الکترونیک و به‌کارگیری نسخه‌های الکترونیکی، بیش از پیش شتاب گیرد، همچنین اگر کارفرماها موانع قانونی نداشته باشند و مجموعه مقررات صنعت نفت نیز اجازه دهد، تمایل داریم موضوع حذف فرانشیز را پیگیری کنیم، به‌ویژه برای استان‌هایی که سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در آن مناطق، خدمات کمتری ارائه می‌کنند یا تعداد مراکز طرف قرارداد با صندوق‌ها، کافی نباشد، از این رو معاونت درمان صندوق‌ها امکان تحقق این موضوع را پیگیری کند، همچنین تعرفه‌های درمانی پیگیری شود تا طبق ضوابط و مقررات و فهرست دارویی (فارماکوپه) روزآمد باشد.

 وی تصریح کرد که مددکاری، ورزش و گردشگری برای بازنشستگان و بازماندگان، ضمن توانمندسازی این عزیزان، سبب حفظ روحیه آنها می‌شود،‌از این رو رسیدگی به این مقوله نیز در چارچوبی مشخص، مورد تأکید است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت در پایان از کوشش کارکنان صندوق‌ها در بخش مناطق، تشکر و قدردانی کرد و گفت: این بخش از سازمان به‌عنوان پیشخوان‌ خدماتی، رسالتی مهم و ارزشمند به‌عهده دارد، از این رو برنامه‌های ارتباطی با این بخش از سازمان را در دوره‌های مشخص داریم و تلاش‌های این همکاران را از نزدیک می‌بینیم و در ارتباط خواهیم بود.

منبع: شانا

کلیدواژه: عبدالحسین بیات رئیس صندوق های بازنشستگی صنعت نفت خدمات درمانی پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت صندوق های بازنشستگی صنعت نفت رئیسه صندوق های بازنشستگی درمان بازنشستگان منابع انسانی صنعت نفت سازمان دهی رئیس هیئت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۳۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟

جزئیات مهم‌ترین طرح درمانی برای کودکان زیر ۷ سال که از ابتدای اردیبهشت امسال شکل اجرایی به خود گرفته است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بار‌ها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده، اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظر‌های متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.»، اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.».

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آن‌ها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود، اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه دارو‌های سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰ (وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶ (بیمه سلامت) گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟