Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ تعدادی از بازنشستگان شرکت ملی نفت اواسط هفته جاری (روز دوشنبه ۵ آبان) جلوی ساختمان وزارت نفت دست به تجمع زدند. این سومین تجمع اعتراضی بازنشستگان نفت از شهریورماه امسال تاکنون بوده و تجمع‌های قبلی در اصفهان و ماهشهر شکل گرفته بود. «ابطال اساس‌نامه غیرقانونی این صندوق»، «کوتاه کردن دست جناح‌های سیاسی و هیات وزیران از صندوق بازنشستگی»، «واگذاری امور صندوق بازنشستگی به اعضای آن» از جمله مطالباتی است که در این تجمعات از سوی بازنشستگان مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کفه سنگین مدیریتی در صندوق بازنشستگی نفت به نفع دولت یکی از کارمندان شرکت نفت که نسبت به تغییرات اخیر در حوزه نیروی انسانی این شرکت معترض است، به رویداد‌۲۴ توضیح می‌دهد: اساس‌نامه ۷۰ ساله وزارت نفت به قصد دست‌اندازی به منابع صاحبان اصلی صندوق بازنشستگی نفت تغییر کرده است. دو وزیر کار و اقتصاد در هیات مدیره این صندوق کرسی گرفته‌اند و در واقع دولت سهم خود را از لحاظ مدیریتی سنگین‌تر کرده است و در مقابل صاحبان اصلی این صندوق که بازنشستگان هستند هیچ سهم و مشارکتی در تصمیم‌گیری‌ها و تنظیم اساس‌نامه ندارند. در واقع بر این اساس هیات امنای صندوق بازنشستگی از طریق هیات دولت انتخاب می‌ِشود.

او ادامه می‌دهد: اضافات شایستگی ۵ ماه اول سال به بازنشستگان نفت پرداخت نشده و همین معوقات در کنار دیگر مشکلات به اعتراض بازنشستگان و برگزاری تجمع‌های اعتراضی منجر شده است. مجموع این مبلغ برای ۵ ماه حدود ۸ میلیون تومان می‌شود. از سوی دیگر روند خصوصی‌سازی در صنعت نفت تشدید شده و از همین خلال دایره خدمات رفاهی به بازنشستگان و کارمندان نفت تنگ‌تر و محدودتر می‌شود و فروشگاه‌ها، اداره درمان پزشکی، سازمان هواپیمایی نفت را خصوصی کرده‌اند. سهم صاحبان اصلی صندوق کجاست؟ سخنگوی پویش بازنشستگان نفت در رابطه با اساس‌نامه صندوق بازنشستگی نفت توضیحات بیشتری می‌دهد. عبدالصاحب غالبی، دراین باره به رویداد‌۲۴ می‌گوید: اساس‌نامه اخیر صندوق بازنشستگی نفت در حالی به اجرا درآمده که اساسا از ابتدای تنظیم این اساس‌نامه امکان مشارکت ذی‌نفعان اصلی آن یعنی بازنشستگان فراهم نشده و آن‌ها هیچ نقش و مداخله‌ای در تنظیم، طراحی و متن آن نداشته‌اند. حتی بازنشستگان از طراحی و تنظیم این اساس‌نامه با خبر نشدند و زمانی که اطلاع پیدا کردند شکایت خود را به مفاد این اساس‌نامه به دیوان عدالت اداری بردند.   وی می‌افزاید: قبلا هم در سال ۹۳ از طریق خود آقای وزیر به همراهی دو نفر از اعضای هیات مدیره شرکت نفت اساس‌نامه‌ای تنظیم شده بود که از سوی یکی از مدیران مورد شکایت در دیوان عدالت اداری قرار می‌گیرد و دیوان در سال ۹۸ رای به ابطال این اساس‌نامه می‌دهد. طبق قانون اساس‌نامه صندوق باید توسط مراجع ذی‌صلاح تایید شود. در همین راستا بعد از آن وزیر نفت اساس‌نامه را مورد اصلاح قرار داده و به هیات دولت می‌برد. معاون اول رییس‌جمهور اساس‌نامه را تایید می‌کند و طبق این اساس‌نامه وزیر کار و وزیر اقتصاد عضو هیات امنای صندوق بازنشستگی نفت می‌شوند در حالی که اساسا صندوق در ردیف بودجه‌ای دولت قرار ندارد که سهم وزرای دولت در هیات امنای آن بیشتر شود. به هرحال این اساس‌نامه بعد از گذراندن این مسیر اکنون به مرحله اجرایی درآمده است. باز هم ما به شورای نگهبان و مجلس شکایت خود را نسبت به این اساس‌نامه مطرح کردیم. این اساس‌نامه از طریق گروه مربوط به آن در مجلس مورد تایید قرار نگرفت و وزارت نفت اساس‌نامه‌ای را به اجرا درآورده که مورد تایید شورای نگهبان و کمیته تطبیق مجلس قرار نگرفته است. تبعیض در اجرای مصوبات به نفع مدیران از شهریورماه تاکنون این سومین بار است که کارمندان شرکت نفت برای پیگیری مطالبات خود دست به تجمع زده‌اند. تجمعات قبلی در اصفهان و ماهشهر بوده است.

به گفته رییس کانون بازنشستگی ماهشهر آن‌ها به مصوباتی اعتراض دارند که اجرا نمی‌شود. وزیر نفت آن دسته مصوباتی که مدیران را منتفع می‌کند اجرا کرده و آن بخشی که مربوط به کارمندان پایین دستی است، مانند مصوبات مربوط به کار در مناطق سخت مانند دریا را به اجرا درنمی‌آید. بیشتر بخوانید:زنگنه: دیگر وارد کار دولتی نمی‌شوم او می‌گوید: حدود ۱۰۰ هزار بازنشسته نفتی هیچ نماینده‌ای در هیات رییسه ندارند. آقای وزیر مدیران خود را به‌عنوان نماینده بازنشسته می‌گذارد در حالی که این مدیران جامعه بازنشسته نفت را نمایندگی نمی‌کنند. به جای اینکه وزیر خودش یا نمایندگانش با معترضان نفتی صحبت کند، حراست وزارت نفت با ما صحبت می‌کند. در هیچ کشوری یک نفر ۳۰ سال وزیر نیست و هیچ تعاملی با کارمندان وزارت نداشته باشد. پلیس وزیر نفت از پلیس کشور قوی‌تر شده!
او ادامه می‌دهد: درمان دارو، معوقات، سرانه ورزش، غذا فروشگاه همه این‌ها ناادیده گرفته شد و هیچ کدام مصوبات مربوط به این‌ها اجرا نشد. فقط یک چهارم پول نسخه‌های پزشکی ما پرداخت می‌شود. همه موسسات دولتی و غیردولتی همسان سازی حقوق را انجام داده، اما وزارت نفت این کار را نکرده است.

به گفته غالبی تجمع آخر خانواده‌های جانبازان بودند که معوقاتی دارند. خود مجلس و وزارت نفت مصوب کرده، اما وزیر نفت آن‌ها را اجرا نمی‌کند. او تاکید می‌کند: وزیر نفت تنها وزیری است که نه مجلس حق سوال از آن را دارد و نه کارمندان و خانواده‌های کارمندان و بازنشستگان. حراست با ما صحبت می‌کند. پلیس آقای زنگنه متاسفانه از پلیس کشور قوی‌تر شده است. لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اعتراضات کارگری خصوصی سازی خصوصی سازی قیمت سکه صندوق بازنشستگی نفت اساس نامه وزارت نفت وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۶۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط و نشان فدراسیون برای باشگاه‌ها/ الزامات حرفه‌ای رعایت نشود لیگ آینده به تعویق می‌افتد+ فیلم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرمهدی علوی در گفت‌وگو با بخش اخبار ورزشی شبکه سوم سیما درباره حوادث بازی پرسپولیس و سپاهان اظهار کرد: باید آیین‌نامه اجرایی کانون هواداری کشور تشکیل شود و اسامی تایید شده باشگاه‌ها به اطلاع فدراسیون فوتبال برسد تا در فایل مرتبط با بانک اطلاعاتی هواداری ذخیره شود.

وی ادامه داد: موضوع دوم، بحث بلیت‌فروشی هوشمندانه برای مسابقات تیم میزبان رقابت‌های لیگ برتر برای فصل آینده است تا هر فردی به صورت هوشمند در صندلی خودش قرار بگیرد. این موضوع باعث نظم بیشتر می‌شود. بحث سوم، تجهیزات در ورزشگاه‌ها است که باید در استاندارد برگزاری رقابت‌های لیگ برتر و بر اساس الزام‌های AFC باشد. همچنین هماهنگی‌هایی با سایت ثبت احوال در جریان است تا در حوزه بلیت فروشی آنلاین، افراد در صندلی مرتبط با خود قرار بگیرند.

مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال در واکنش به اینکه چه تضمینی برای اجرای آیین‌نامه وجود دارد، تصریح کرد: اگر این الزامات انجام نشود، لیگ آینده به تعویق می‌افتد و تا انجام تمامی موارد آغاز نمی‌شود. پس از پایان لیگ امسال، موارد اجرایی را هفته به هفته به اطلاع می‌رسانیم. بر اساس همین آیین‌نامه، LOC برگزاری مسابقات لیگ برتر وقف برگزاری مسابقات کنفدراسیون آسیا خواهد بود.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • عدم‌ انجام تکالیف قانونی توسط بنیاد شهید و صندوق بازنشستگی
  • نامه ایران به شورای امنیت در رد ادعاهای بی اساس اسرائیل
  • نامه مهم مهدی تاج به وزیر ورزش درباره فصل آینده لیگ برتر
  • نامه تاج به وزیر: لیگ بعدی را شروع نمی‌کنیم!
  • نامه رئیس فدراسیون به وزیر ورزش و جوانان درباره تمهیدات فدراسیون برای فصل آینده لیگ برتر
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • خط و نشان فدراسیون برای باشگاه‌ها/ الزامات حرفه‌ای رعایت نشود لیگ آینده به تعویق می‌افتد+ فیلم
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان